Behandlingar

Ansiktsbehandlingar

En ansiktsbehandling är så mycket mer än bara hudvård. Det är en skön stund för dig själv där du kan släppa tankar och stress. I ansiktsbehandlingen utgår man alltid ifrån hudens nuvarande kondition. Förutom en grundlig rengöring, peeling och portömning får du även en skön massage och ansiktsmask efter önskat resultat.


Ögonfransar och bryn

Genom färgning och permanentböjning kan man få ögonfransarna att se mycket tätare och vackrare ut. Dessutom blir det mycket enklare att lägga på mascara. Permanentböjning av ögonfransar tar c:a 1h med resultat som håller i upp till 6 veckor. Tillsammans med färgade och formade ögonbryn kan du vakna naturligt vacker och pigg varje morgon.


Händer

I den klassiska manikyren ligger fokusen på den naturliga nageln. En härlig och avkopplande behandling med naturligt vackra händer som resultat.


Manikyr med gelélackning är för dig som vill ha en lätt förstärkning av din naturliga nagel. Här jobbar man med en permanent färglackning som växer ut med din nagel. Borttagning av materialet görs genom upplösning, så man riskerar inte att skada nageln genom filning.


Epilering

Epilering är en behandling för borttagning av oönskad hårväxt. Med en mycket tunn platinanål går man ner i hårkanalen, in till hårlöken, och gör en halv sekunds bränning med ström. Denna metod kräver upprepade behandlingar då hårlökens storlek kan vara större än strömfördelningen av nålens diameter, eller att håret inte befinner sig i rätt växtfas och därför saknar en fin hårlök. Resultatet blir att intervallerna mellan behandlingar blir längre, och hårstråna blir tunnare för varje behandling för att slutligen upphöra helt.Vaxning

Vaxning är idag den absolut vanligaste metoden för hårborttagning. Det finns en 24-timmarsregel där man inte rekommenderar att utsätta den nyvaxade huden för sol, klor eller starkt parfymerade produkter som duschcreme, tvål eller deodorant.


Brasiliansk vaxning

För att uppnå bästa resultat är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är c:a 5 mm, dvs minst 10-14 dagar efter rakning och 3-4 veckor efter din senaste brasilianska vaxning. Hos mig kan du känna dig helt säker och bekväm, då jag har en lång erfarenhet av vaxning och är väl medveten om att det kan vara känsligt och utlämnande att klä av sig nertill. Det är viktigt för mig att vaxningen utförs så snabbt som möjligt med största noggranhet, under absolut hygieniska omständigheter!


Brasiliansk vaxning hos mig utförs endast på kvinnor som har fyllt 18 år.